perjantaina, lokakuuta 29, 2004

Se onnistui

no ensinnäkin en minä yleensä töissä käsitöitä mukana kanniskele, mutta olemme viikonlopuksi reissuun lähdössä ja tottakai sitä silloin pitää käsityö olla mukana. linja-autossakin saa jo paljon aikaan. No sitten, kun minulla ei sitä kameraa edelleenkään ole (siis tavallinen kyllä löytyy) niin lykkäsin tuon sukan skannerille ja odotin mitä tuleman pitää. No eihän tuo nyt loistokuva ole, mutta ensikertalaiselta minun mielestä aika hyvin.

No nyt ei muuta kuin hyvää viikonloppua kaikille. Olen niin onnellinen kun ensimmäisen kuvan sain tänne liitettyä....

Veljenpojalle (6-v) neulottu sukka 7-veljeksestä. tässä vasta testailen, että pystynkö kuvia bloggeriin siirtämään Posted by Hello

torstaina, lokakuuta 28, 2004

Taas uusia ideoita

Tutkailin tuossa tammikuun 2004 modaa ja löysin sieltä veljenlapsille aika hauskat puseroiden ohjeet. mallineule oli vähän kuin vinoa palmikkoa vaikka se koostuikin nurjista ja oikeista silmukoista ilman mitään silmukoiden siirtelyä. Tosi hauskan näköinen. lankana muistaakseni Sandness Smart, mutta jostain ihan äskettäin luin, että wool on sopiva vaihtoehtolanka. No nuo paidat tulevat työnalle aikaisintaan ensi keväänä, kun tässä on niin paljon muita töitä. Mutta varmaankin nuo paidat teen. Harmi vain kun ei ollut ihan pieniä kokoja niin oisi saanut suvun pienimmillekin tuollaiset tehtyä.

Liivi edistyi taas ihan mukavasti huolimatta siitä, että siivoilin illalla aika ahkerasti. Tänään varmaan tulee paljon aikaan, kun telkkarista tulee paljon hyviä ohjelmia illalla.

keskiviikkona, lokakuuta 27, 2004

Kameraa kaipailen

Jennin neulesivuilla kun kävin niin kateellisena ajattelin, että kunpa minullakin olisi kamera niin saisi kuvia tänne sivuille. No joulukuussa saamme digikameran, joten sitten luulisin kuvia tänne saavani pienen harjoittelun jälkeen.

eilen illalla olimme yksissä juhlissa, joten ei paljoa liivi edistynyt, no pari senttiä sain neulottua ja nyt se näyttää ehkä hieman liian reilulta, mutta parempi niin päin, kuin että on liian pieni. Tosi kauniin värinen se vain on se Woolin tummanpunainen, ihan sellainen joulun värinen ja kun teen liivin niin, että oikealla puolella neulon kaikki silmukat oikein ja nurjalla 4 n ja 2 o niin tulee aika kivan näköinen... Tai ainakin vielä näyttää kivalta...

Viikonloppuna lähdemme reissuun, joten sinne voinkin ottaa mukaan sen siskon kaulaliinan tai sitten langat veljenpojan sukkia ja lapasia varten, jos vaikka saisi jotakin niittenkin eteen välillä tehtyä.





tiistaina, lokakuuta 26, 2004

Ei uutta

Eilen illalla sitten purin aloitetun takakappaleen siitä kummipojan slipoverista joustimeen asti ja lisäsin vähän silmukoita, saas nähdä tuleeko nyt sitten liian suuri, no sitten puretaan taas. Etukappaletta en vielä purkanut, joka olikin jo valmis. Se aina jotenkin masentaa kun joutuu valmista purkaa, mutta ei ole kiva liian pientä viedä lahjaksi. Muutenkin tämä neulomisinto on hiukan laskemaan päin, joten ei hirveästi tuo purkaminen ja uudestaan neulominen innosta, kun valmista pitäis olla nyt ja heti!!! Ei tällä kertaa muuta.

maanantaina, lokakuuta 25, 2004

Aloitetaanpa sitten

Tällä hetkellä minulla on työn alla siskon kaulahuivi. Se on ollut sellainen käsityö jota olen matkustaessani kuljettanut mukanani ja siksi se on valmistunut hitaasti. No ei siitä puutu enää kuin 40 cm, joten ehkä se tässä joku ilta valmistuukin. No sitten on veljenpojan villasukat, toinen on valmis, toista en ole vielä aloittanutkaan, ehkä tässä joku ilta. Sitten aloitin viikonloppuna kummipojalle slipoverin tekemisen woolista. Etukappale on valmis, mutta alkoi vähän mietityttää että taisi liivistä tulla hieman liian pieni. No kunhan kummipoikaa seuraavan kerran näkee niin täytyy sitten katsoa, joten taidan sen työn jättää toistaiseksi sivualalle, jotta en turhaa työtä tee. Paljon on töitä suunnitteilla, joten tekemistä kyllä riittää ihan varmasti.

Aloitus se on tämäkin

Katsotaas mitä tästä minun blogistani tulee. On jo pitkän aikaa tehnyt mieli päästä jakamaan neulomiskokemuksia muiden kanssa. ja jotenkin tuntee itsensä paljon tehokkaammaksi kun pitää kirjaa omista neulomisistaan. tällä kertaa ei muuta, täytyy lähteä tutustumaan että mitäs kaikkea täällä saakaan muokattua.