tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Lankoja lisää

Noita lankoja vaan lisäilen tuonne langankulutuksiin, jotteivat unohdu. Tenneseä olen ostellut noihin sukulaislasten lakkeihin ja äiti toi Tallinnasta kaunista villalankaa, josta kuvia myöhemmin.

torstaina, toukokuuta 24, 2007

Kuulumisia

On vähän katkoksia näissä mun päivityksissä, sen lisäksi että koulujuttujen kanssa pitää kiirettä on ollut aika lailla surua ja murhetta mun elämässä. Jaksamista vaadittu viime aikoina, mutta pikku hiljaa alkaa elämä voittamaan.

Käsityöt etenevät hidasta vauhtia. Olen nyt innostunut virkkailemaan lakkeja sukulaisneideille. Tarkempia tietoja sitten myöhemmin. Tänään täytyisi lähteä hakemaan vähän lisää tenneseetä noihin hattuihin, jotta ei viikonloppuna lopu mökillä langat jos nyt siellä kerkiää edes virkkaamaan. Olemme (siis avokki lähinnä) pykäämässä aittaa tuonne saareen ja viikonlopun aikaan olis tarkoitus siirtää hirret sinne, toivottavasti sää suosii meitä. Tarkempia tietoja tuosta aitastakin myöhemmin. Minä siis lähden hoitelemaan tuonne ruokintapuolta, jotta miehet saavat uurastaa rauhassa.

Mutta nyt langanhaku reissulle ja ai niin omenakakut pois uunista, toinen lähtee saareen ja toinen työssäoppimispaikalle, huomenna viimeinen päivä sielläkin...

EDIT: langanhakureissu jäi tekemättä väsymyksen vuoksi, päätin pärjätä noilla nykyisillä... Äsken kävin vintillä hakemassa pelastusliivejä mökkireissua varten ja eikös siellä ollut tervapääsky, linnut on ihan kivoja noin ulkona ja kaukana, mutta liian lähelle en niitä halua päästää, joten ei muuta kuin naapurinmies hakemaan apuun (avokki on reisussa) ja lintu pääsi vapauteen.

Inhottava kun änkevät tuonne meidän häkkikomeroon, suurin osa löytyy kuolleina, kun harvoin tuolla vintillä tulee käytyä, mutta muutama on pelastettukin. Inhottavia löytöjä elävinä ja kuolleina.