tiistaina, marraskuuta 30, 2010

Sny-paketti marraskuulta

Eilen oli taas postilaatikossa täytettä ja voi mitä olikaan.

Lankaleikkuri sekä 4 kerää ihanan väristä Teeteen Pallaslankaa. Kiitos ihana Sny:ni. Taitaa tulla sukat ja ehkä toisetkin noista langoista, pitkävartisista sukista kun en niin välitä, mutta sukkia aina tarvitaan =)

Perjantaiksi ehkä kerkiän ottamaan kuvankin paketista ja laittamaan sen tänne. Seuraavat 2 vuorokautta menevät yötyössä ja siitä toipumisesta. Palataan siis.

Onko kukaan muuten neulonut February Lady Sweateria 7 veljeksestä. Tuon takin haluaisin neuloa ja Prismassa olisi ihanan väristä 7 veikkaa myynnissä. Onnistuiskohan? No eipä tässä kiirettä ole. On pari kiireellisempää työtä tehtävä ensin. Jouluneuleet olen kylläkin jo tehnyt =)

perjantaina, marraskuuta 05, 2010

Mekko ja mekkonen

Kummitytölle valmistui lokakuun puolella mekko Tenneseestä ja samalla innolla virkkasin vielä neidin nukellekin mekon. Tänään lähdemme neitiä ja tämän vanhempia moikkaamaan, joten saan luovuttaa mekon "ihan just kohta 4-vuotiaalle" synttärilahjaksi.

Valmistunut 17.10.2010

Pikkutytön mekko (n.110 cm?)
Ohje: Kesän joku Suuri käsityölehti
Lanka: Tennesee -500g
Koukku: 3,5 mm

Tätä oli mukava tehdä ja luulisin ja toivon, että tämä olisi sellainen pese ja pidä -vaate

keskiviikkona, marraskuuta 03, 2010

Baskeri valmiina

Sain valmiiksi itselleni baskerin. Juu sain Sny:ltänikin baskerin, mutta tämä menee sitten kun tarvitsee vähän paksumman lämmikkeen korvilleen. Tätä oli mukava neuloa ja valmista tuli nopeasti. Ja tällaiselle isopäiselle ja tiukkaa neulovalle tästä tuli enemmänkin pipo kuin baskeri =)

Pipo Novita puro, luumupuusta

Lanka: Novita puro, luumupuu -100 g
Puikot: 5mm
Ohje: Novita syksy 2009

004

Siru täyttää viikon päästä 10 kuukautta. Tässä kuva väsyneestä koirasta viikonlopun maalla olon jälkeen. Meidän Iippana <3

Ja taas itselle muistiin. Marraskuun kulutukset laitettu käyntiin.

Puro luumupuu -100 g
7 veljestä + 600 g
Puro pakkasyö + 50 g
Pallas lilakirjava + 200 g
Puro pakkasyö -150 g